• Vandscooterbevis på én dag – en sjov dag med adrenalin og gang i den på vandet.

 • Priser – fra kr. 1050 (pris inkl. leje af vores vandscooter under kurset kr. 1550)

 • Prisgaranti – Vi stræber efter altid at være billigst på Bornholm! Derfor prismatcher vi alle tilsvarende produkter på Bornholm i op til 14 dage efter købet af vandscooterkurset.

 • Beståelsesgaranti – Beståelsesgarantien betyder altså, at skulle du – mod forventning – ikke bestå vandscooterprøven første gang, så tilbyder vi dig et nyt kursus.

 • Engagerede og kompetente undervisere – alle vores instruktører har stor undervisnings erfaring, som er din sikkerhed for professionel pædagogisk undervisning.

 • Safty first – Vi tager ansvar for sikkerheden – vores vandscootere er CE godkendte og vi anvender kun CE godkendt sikkerhedsudstyr.

Vi har plads til 8 deltagere pr hold.

 1. Er I flere personer, der gerne vil tage kursus sammen og der ikke noget hold der passer jer, så kontakt os på 2524 8981 eller mail, så prøver vi at lave et hold i samarbejde med Jer.

Ikke flere planlagte vandscooterkurser i 2021.

Tilmeld dig

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig efterfølgende og aftaler en dato for gennemførsel af et vandscooterkursus.

Der skal være minimum 3. deltagere for oprettelse at et vandscooterkursus.

  Jeg medbringer min egen vandscooter

  Jeg har speedbådscertifikat
  NejJa

  Hvordan opnår man et vandscooterbevis?

  Du opnår vandscooterbeviset ved at gennemføre et vandscooterkursus og bestå vandscooterprøven.

  På vores vandscooterkursus skal du gennemføre online teoretisk undervisning i bl.a. vigeregler, bøjer, søsikkerhed, skibslys, knop og stik mv. – den online undervisning skal gennemføres forud for den praktiske prøve – du kan gennemføre online undervisningen når du vil på din egen PC, tablet eller smartphone.

  Du skal i forbindelse med den praktiske prøve (praktisk sejlads med vandscooteren) demonstrere forskellige praktiske færdigheder ved forskellige hastigheder, herunder styring og manøvrering under acceleration og ved høj og lav hastighed, samtidig skal du igennem hele vandscooterprøven medvirke til sikker adfærd og løbende vurdering af risici under din sejlads.

  For at du kan deltage i et vandscooterkursus skal du være fyldt 16 år eller være ældre.

  Vandscooterkursus

  Watersport Bornholm tilbyder vandscooterkurset til kr. 1450.

  Watersport Bornholm stiller en CE godkendt vandscooter og CE godkendte regningsveste til rådighed, vi afholder udgifterne til brændstof, forsikring, havneforhold og opsætning af baner på vandet.

  Alt undervisning, adgang til online undervisningsmaterialer; læringsfilm, test er inkluderet i prisen.

  Et vandscooterkursus tager typisk 5-6 timer – herudover skal du gennemføre 3-4 timers online teori, som skal gennemføres inden du møder på kurset.

  Hvis du ønsker at medbringe din egen vandscooter, så tilbyder Watersport Bornholm vandscooterkurset til kun kr. 950. Du skal medbringe din forsikringspolice på vandscooteren.

  Du skal ud over prisen betale et prøvegebyr til censor på kr. 650,- i forbindelse med aflæggelse af vandscooterprøven.

  Vandscooterprøven – Prøveafholdelse i både teori og praktik

  Indholdet i vandscooterprøven er fastlagt af Danish Yacht Union. Du skal igennem en teoretisk prøve og en praktisk prøve, hvor du skal demonstrere sejlads ved forskellige hastigheder, herunder styring og manøvrering under acceleration og ved høj og lav hastighed. Det vil være en godkendt censor fra Danish Yacht Union tilstede, som bedømmer dig under vandscooterprøven.

  Du skal ud over prisen betale et prøvegebyr til censor på kr. 650,- i forbindelse med aflæggelse af vandscooterprøven.

  Uddannelseskrav for opnåelse af vandscooterbevis fremsendes efter tilmelding som pdf

  Beståelsesgaranti – en ekstra tryghed

  Hos Watersport Bornholm har vi tillid til vores undervisningsmateriale og undervisningsform. Vi er sikre på, at du med vores materiale kan bestå Vandscooterprøven.

  Derfor har vi beståelsesgaranti i forbindelse med vandscooterprøven. Det betyder for dig, at skulle du mod forventning dumpe til vandscooterprøven første gang, så tilbyder vi dig et nyt kursus. Vores beståelsesgaranti er ment, som en ekstra tryghed. Beståelsesgarantien er en konsekvens af, at vi kender kvalitet af vores undervisningsmateriale, vores instruktører etc.

  Beståelsesgarantien betyder altså, at skulle du – mod forventning – ikke bestå Vandscooterprøven første gang, så tilbyder vi dig et nyt kursus, kvit og frit!

  Betaling

  Vi modtager følgende betalingsformer: MobilePay, kontantafregning eller kontooverførsel.

  Vi gør opmærksom på, at aftalen betragtes som bindende ved modtagelse af vores bekræftelsesmail – hvis du alligevel skulle blive forhindret i at deltage, så bedes du senest 72 timer inden kursus start kontakte os for ændring af dato, sker dette ikke vil du blive opkrævet det fulde beløb.

  Overgangsbestemmelserne er ikke gældende efter 1. JAN 2020

  Personer, der inden 1. januar 2018 opfyldte kravene til at føre vandscooter ved at være indehaver af et fritidssejlerbevis eller sønæringsbevis som navigatør, må fortsat føre vandscooter indtil den 1. januar 2020; herefter skal de også have erhvervet et vandscooterbevis ved at aflægge den praktiske delprøve af vandscooterprøven.

  Hvis du bliver stoppet af politiet uden vandscooterbevis er bøden første gang kr. 5000, anden gang vil dig koste dig en bøde på kr. 7500.