Udlejning af vandscootere på Bornholm

Vi kan som de første på Bornholm tilbyde udlejning af vandscootere.

Udlejning af vandscootere på Bornholm

Vi kan som de første på Bornholm tilbyde udlejning af vandscootere. Vores nyeste skud på stammen er en Kawasaki STX 15F med over 160 HK og en topfart på omkring 100 km/t.

En vandscooter er et ”legetøj” som skal omgås med respekt. Vi sørger derfor for en grundig gennemgang af vandscooteren, sikkerhedsudstyr og ikke mindst sikkerheden omkring sejlads, inden du slippes løs på vandet.

Leje af vandscootere er oplagte til mange forskellige arrangementer. Skal du holde et event, et firmaarrangementet, en polterabend eller bare have nogle sjove timer med vennerne. Så vil en vandscooter altid være et kæmpe hit!

HVEM KAN LEJE EN VANDSCOOTER?

Hos Watersport Bornholm har vi en minimums alder på 18 år i forbindelse med udlejning af vores vandscootere. Du behøver ikke at have kendskab eller prøvet en vandscooter før. Du skal opfylde Søfartsstyrelsens krav i forhold sejle en vandscooter:

  • Du har et vandscooterbevis (indført fra 2018).

  • Du har inden 1. januar 2018 erhvervet et speedbådskørekort (fritidssejlerbevis eller sønæringsbevis som navigatør).

SIKKERHED

Safty First er vores motto og sikkerhed har første prioritet, når vi udlejer vores vandscootere.

Vores instruktører vil inden sejlads give dig en sikkerhedsbriefing, som indeholder gennemgang af vandscooteren, gennemgang af sikkerhedsudstyr og gennemgang af sikkerheden omkring sejlads.

Vores vandscootere er CE godkendte, vi anvender kun CE godkendt sikkerudstyr og vores vandscootere er selvfølgelig forsikret med både ansvar og kasko.

LEJ EN VANDSCOOTER

Ønsker du at leje en vandscooter eller ønsker du yderlige oplysninger om vores vandscootere? Så er du altid velkommen til at kontakte os!

Vi kan kontaktes på telefon 2524 8981 eller via vores kontaktformular eller e-mail info@watersportbornholm.dk

VANDSPORT

SE MERE

ARRANGEMENTER

SE MERE

SAFARITURE

SE MERE