HVOR GÅR TUREN HEN?

TING I SKAL SE PÅ BORNHOLM.

På en safaritur er i selv med til at bestemme, hvor i vil sejle hen. Vi formidler billetter i forhold til at opleve Bornholm fra vandsiden.

HAMMERSHUS

FRA VANDSIDEN.

Men har i nogensinde set Hammershus fra vandsiden? Hammershus er en imponerende borgruin, som næsten er et must, når man besøger Bornholm. Med udgangspunkt fra Sandvig havn, sejles der rundt om Hammerfyr og syd på ned til Hammerhus Slotsruin, hvor der er mulighed for at se klippeformationerne fra vandsiden.

SVANEKE

DANMARKS ØSTLIGSTE OG SMUKKESTE KØBSTAD

Med udgangspunkt fra Svaneke havn går turen syd på ned mod Årsdale havn, som er et rigtig hyggeligt fiskerleje i bedste bornholmske stil. Der er også mulighed for, at sejlturen kan gå mod nord på mod Bølshavn, som en af Bornholms oversete perler.

DUEOODE STRAND

FRA VANDSIDEN.

Med udgangspunkt fra Snogebæk havn går turen sydpå ned og runde Dueodde Fyr og forsætter langs Dueodde strand mod vest til Jomfrugård Strand.

Dueodde strand er en af Europas bedste sandstrande. Sandet på Dueodde strand er indbydende og ultrafint – faktisk så fint, at det har været brugt til timeglas. Vandet klart og rent – og med mange revler, så der både er lavt og dybt tæt på kysten.

CHRISTIANSØ

RUNDT OM CHRISTIANSØ

Det vil være synd at forlade Bornholm uden at have taget en tur til Christiansø, Danmarks østligste punkt. Vi tilbyder nu en unik mulighed for at se Ertholmene, som, ud over Christiansø, består af øerne Græsholmen og Frederiksø, der ligger klos op ad hinanden fra vandsiden. Vi sejler ud fra Gudhjem havn.

PLANLÆG JERES EGEN SAFARITUR

Hvis i selv ønsker at planlægge en safaritur, så formidler vi også biletter til dette – kontakt os og hør om mulighederne.

BY NIGHT

Vi formidler billetter til safariturer “By Night”, hvor turen sejles i mørke og i oplever de unikke Bornholmske attraktioner fra vandsiden – ”By Night” giver med sikkerhed unikke oplevelser fra vandsiden.  For formidling af biletter ring til os på 61 61 22 30

FRA VANDSIDEN

HAMMERHUS

FRA VANDSIDEN

SVANEKE

FRA VANDSIDEN

DUEODDE STRAND

FRA VANDSIDEN

CHRISTIANSØ