WATERSPORT BORNHOLM

Speedbådsbevis, vandscooterbevis og vandsport

Watersport Bornholm er etableret i 2014, og vi er i dag det eneste firma på Bornholm, som tilbyder speedbådsbevis, vandscooterbevis og vandsport.

Vi arrangerer vandsport for både privat- og erhvervskunder. Vi går målrettet efter de bedste vandaktiviteter på markedet. Vi har valgt kun af fokusere på vandaktiviteter med garanti for sjov og morskab på vandet.

Vi udlejer tubes som sikrer fart, action og adrenalin for deltagerne. Tubes er det sikre valg til events, firmaarrangementet, polterabend eller bare en sjov dag med vennerne.

VI TAGER ANSVAR FOR SIKKERHEDEN

Safty first – vores første prioritet er altid din sikkerhed.

Safty First er vores motto og sikkerheden har første prioritet hos Watersport Bornholm. Vi anvender kun CE godkendte både og vandscootere samt CE godkendt sikkerhedsudstyr. Vi gennemfører de nødvendige sikkerhedsbriefinger – herunder gennemgang af sikkerhedsudstyr forud leje af vores udstyr.

Vi følger Søfartsstyrelsens bestemmelser og alle skal kunne deltage sikkert i vores aktiviteter – uanset køn, alder etc.

Derfor er Watersport Bornholm det helt rigtige valg, hvis I skal have en underholdende, uddannende, udviklende og udfordrende dag på vandet.

God sommer,

Peter, Watersport Bornholm