PLANLÆG JERES EGET ARRANGEMENT

Vil du planlægge et arrangement med fart, adrenalin og action på vandet? Så kontakt os, så vi sammen kan planlægge arrangementet ud fra jeres behov og ønsker. Vi står altid klar med gode ideer og råd i forhold til at hjælpe jer, med at planlægge et super oplevelse.

SAFTY FIRST

Safty First er vores motto og sikkerhed har første prioritet i forhold til vores aktiviteter. Vores vandscootere er CE godkendte, vi anvender kun CE godkendt sikkerudstyr og vores vandscootere er selvfølgelig forsikret med både ansvar og kasko.

 

HVILKE ARRANGEMENTER?

En vandscooter er altid et hit og det sikre valg til events, firmaarrangementet, polterabend eller bare en sjov dag med vennerne.

  • Familieture

  • En dag med vennerne

  • Polderabend

  • Firmaevents

  • Teambuilding

SIKKERHED

Safty First er vores motto og sikkerhed har første prioritet i forhold til vores aktiviteter. Vores instruktører vil give de nødvendige sikkerhedsbriefinger – herunder sikkerhedsudstyr forud for alle aktiviteter.

Vores vandscootere er CE godkendte, vi anvender kun CE godkendt sikkerudstyr og vores vandscootere er selvfølgelig forsikret.

BOOK NU!

I er altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi med planlægningen og skræddersyer et uforpligtende tilbud efter Jeres behov og ønsker.

Vi kan kontaktes på telefon 2524 8981 eller via vores kontaktformular (link) eller e-mail info@watersportbornholm.dk